BROCANTE IN KASTEEL SPELDERHOLT OP 8 EN 9 APRIL 2017

Heerenlanden Events organiseert, op 8 en 9 april 2017, op een werkelijk schitterende en unieke locatie  ‘Brocante Spelderholt’ in Beekbergen.

Op een prachtig landgoed te Beekbergen, vlak onder Apeldoorn, ligt aan de rand van het bos het schitterende Kasteel Spelderholt.
Kasteel Spelderholt is een uniek pand dat historie uitstraalt.

De authentieke zalen zoals bijv. Boszicht, de Bibliotheek,  de terraskamer, de torenkamer de zwamkamer enz. staan vol met de mooiste brocante uit België. Frankrijk en Engeland.
Ruim 30 deelnemers zullen je verrassen met hun mooiste schatten en vondsten, van stoer tot sober en van romantisch tot industrieel.
De sfeer is origineel, de ambiance verrassend en inspirerend.

Parc Spelderholt is met Academie Spelderholt een ontwikkelcentrum voor jongeren met een functiebeperking, veelal schoolverlaters van het ZMLK - VSO. De jongeren voeren onder begeleiding van professionals arbeidsmatige activiteiten uit in de reguliere werkprocessen passend bij hun leergang in het Hotel Spelderholt (horeca en zorg) in het Kasteel Spelderholt (horeca), op het terrein (onderhoud) en ondersteuning administratie (administratie) en dragen zodoende bij aan de dienstverlening voor de gasten.

Entree: € 3,00


Kinderen tot 12 jaar gratis

ADRES
Kasteel Spelderholt

Spelderholt 9

7361 DA Beekbergen (nabij Apeldoorn)