LENTEFAIR OP KASTEEL ROSENDAEL 30 april a.s.

Geniet van het prachtige park Rosendael dat op zondag 30 april 2017 het decor vormt voor de eerste editie van de Lentefair! Heerenlanden Events organiseert op deze prachtige locatie een fair met brocante, lifestyle, antiek. Ook live muziek, verse koffie en heerlijke catering zijn aanwezig. Er worden rondleidingen door het park georganiseerd en jong en oud kunnen de diverse activiteiten en bezienswaardigheden in het park ontdekken met de Beleef!plattegrond. Tevens is er een roofvogeldemonstratie.

U bezoekt dus zowel de Lentefair als het landschapspark compleet met bijzondere boomsoorten, rozentuin maar ook met de tuinsieraden als de bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen. Kasteel en park Rosendael trekt jaarlijks zelfs veel bezoekers vanuit het buitenland.

Tijd en datum: 30 april 2017 tussen 11.00 – 17.00 uur. Entree, inclusief park: € 6,50 per persoon, kinderen 4 t/m 12 jaar € 3,00 en tot 4 jaar gratis. Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. (bij Arnhem).